19. aug 2008

Eestil kirkaim medal!

Uskumatu sai teoks - GERD KANTER VÕITIS OLÜMPIAKULLA! Suur eestlaste unistus täitus.

PALJU ÕNNE!!!

Minu olümpiaelamus oli seekord päris uudne. Teatris NO99 toimus kettaheite vaatamine omamoodi kujul. Kuulutust märkasin tänases Eesti Päevalehes, kus anti teada, et Andres Herkel ja Tarmo Jüristo pidi võistlust kommenteerima. Asi tundus intigeeriv. Ja saigi kohale mindud.

Rahvast kogunes ja kogunes. Esimene heitering näidati isegi heliga ning kui Kanter heitma asus - ühtäkki kustusid kõik tuled ruumis ning ekraan oli must. Publik oli šokis. Tõusis üks kasvult väike mees ning kutsus esinejad lavale ning tuled süttisid ja taustaks olümpiamängud käimas.

Esinejad arutlesid Tiibeti olukorra üle. Šokiteraapia kestis edasi. Iga kord, kui Kanter heitma hakkas kustusid kõik taas. Rahvas ei kannatanud seda välja ning puupüsti täis saal kahanes kiirusega. Alles jäi pool saali. Isegi olin üsna hämmingus, et mis jama kestab.

Viimane Kanteri heitevoor meile siiski näidati, kuid selleks ajaks oli tõsise ja hariva jutu taustal selge, et olümpiakuld on võidetud. Hiljem kuulsin poole kõrvaga, et pildi kustutamise eesmärk oli võrrelda tühist kettaheitlust Tiibeti olukorraga. Paraku ei saanud sellest eesmärgist keegi aru. Usun, et isegi esinejad poleks nii äärmuslikku teed läinud. Mängus oli ikkagi meie kangelase Kanteri võistlus.

Vahva, super tulemus väikeriigi kohta - kuld ja hõbe.


PALJU ÕNNE!




Ja nüüd sätin end Öölaulupeole...


Kommentaare ei ole: