26. juuni 2009

Fotod: Jaanipäevane pühadeaeg

Esitlen fotosid, kus sündmused keerlevad meie hobuste ümber. Virko tuli meile 22.juuni õhtust ning huvitav oli jälgida, kuidas ta oma uut kodu koduks nimetab. Õnneks toimus see üsna valutult. Semu alguses oli veidi kompavam, kuid järgmisel hommikul oli näha, kui suured sõbrad nad on. Nimelt, hobud sügasid teineteist. See oli nii lahe vaatepilt! Lisaks on nad mõlemad nii armsad ja toredad.

Tegime kaks päeva tennise trenni. Tegelikult meist keegi seda mängu ei oska. Eks püüdsime lihtsalt pihta saada. Saimegi. Kuid esmalt meenutab me kõksimine sulgpalli. Minul oli niipalju kasu, et kogu keha lihased said tugeva trenni. Olen siiani jalgadest ja kõhu-seljalihastest kange. Kavas on ikka see mäng kuidagi selgemaks saada.

Ja eile pidasime kodukeskis sünnipäeva. Tore õhtu oli! Säde ja Verner ja Maiki tõid argiellu ärevust. Tänan kõiki osalejaid!

Ning lõpetan pildiga ema kingitusega. Hortensia. Peangi nüüd mõtlema rõdu ümberkujundamisele. Aga eks enne pean ka uued rõdulilled muretsema. Võõrasemade aeg on paraku enam-vähem läbi.

Head vaatamist!

Kommentaare ei ole: