10. veebr 2007

Gallupid

Püüan teha ülevaate erinevatest gallupitest meie meediaväljaannetes, mida palun aktiivselt külastada ja oma meelsust esitada.

Postimees - poliittop.
Hääletada saab üks kord TUNNIS. Rivis on 25 poliitikut, kellele saab anda -1,+1,+3 ja +5 punkti.
Tihti on Postimehes ka esilehel gallupid. Valimiste teemal tavaliselt nädalavahetustel.

Eesti Päevaleht - poliitikute reit
Siin saab olla oma kandidaadi poolt. See, kes antud ajahetkel on tema kõrval, saab miinushääle. Võimalik on jääda neutraalseks ja hääletamise pooleli jätta. Seda saab seal järjest päris pikalt klikkida. Kui lemiit täis, siis 24 tunni pärast uuesti!

Tähelepanek: hääletada saad kõikide oma erinevate browseritega, nt nii explorer kui ka mozilla (sellega saab vist lõputult EPLi reiti toksida:)) tuleks mõlemad käiku lasta. Vahel, kui arvutil on mitu kasutajat, siis saab ka nende alt hääletada. Aga alati see pole töötanud.



Ma olin täna mitu tundi välikampaanias (taustaks jooksen läbi ka AK-uudistest). Sain vist natu liiga. Ronisin kohe voodisse. Olin seal kaks tundi. Jalad sulasid päris üles alles peale 1,5 tundi teki all olekut. Aevastan ja kahtlane tunne on. Püüan end nüüd üles putitada. Kuigi poeskäimisest loobusin küll, enam õue minna ei taha. Homme taas vaja materjale jagama minna.



Hoidke end külma eest! Ja nautige seda üürikest talve.

Kommentaare ei ole: