18. mai 2009

Hooaja esimene

Täna õhtul tegin selle hooaja esimese rulluisusõidu. Ilm oli parajalt soe võrreldes eelmise nädalaga ja see lausa kutsus õue. Tegelikult on siinkandis rullidega sõidetud juba sulalume ajal. Kadedusega vaatasin pealt. Samas parastavalt, sest mulle loeti poes peale, et rullidega lopmidest läbi sõita ei tohi. Laagrid lähevad rikki ning ühe uisu laagrid olevat ligikaudu tuhat krooni.

Eelnevalt põdesin ka teatud hirmu. Põdesin tänavaületuste ja äärekivide pärast. Ei taha kuidagi käna käia.

Kuid täna läks kõik hästi. Tunne oli super ja paaril korral sain üsna tempoka hoo sisse. Mureks oli minu parem jalg, mis vanal asfaldil tugevama vibratsiooni tõttu paaril korral korralikult krampi tõmbas. Eks tuli siis paariks minutiks aeg maha võtta ja see valu ära kannatada.

Nüüd on selline tore tegutsemisjärgne väsinud tunne. Jalad surisevad all. No see teine jalg, lampjalg, nüüd väheke valutab, kuid ka see on mööduv nähe.

On ka palve. Kui keegi oskaks soovitada Tallinnas mõnda rulluisuteed, kus puuduvad järsud langused. Tõuse naudin täiega, kui langusid ma ei soovi (erinevalt suuskadega, kust vaid kimaksin alla ja alla...). Ja kus oleks vähe tänavaületusi ja äärekive. Igatahes, andke teada.

Kommentaare ei ole: