10. jaan 2010

Parim suusailm

Tänane ilm ja loodus olid nii fantastilised. See on ilu, mida silm võib haarata. Härmas puud ja kerge krõbe ilm (-12 kraadi), särav päike... Pirita jõekaldad lausa kiirgasid kaunidust, lumi sillerdas päikese käes.

Täna ei võtnud eesmärgiks eilset koormust korrata. Enesetunne oli parem, kuid keha veidi tuim. Mu suusad laskumistel said lõpuks õige hoo sisse. Viimasel tõsisemal laskumisel oleksin isegi ühele tagant sisse sõitnud, kuid õnneks hüppas ta ise viimasel hetkel rajalt välja.

Suusalaenutuses alguses polnud metsikut järjekorda, kuid rada on inimesi täis isegi natuke tihedamalt kui seni. Ilm oli ju nii võrratu - patt oleks olnud see veeta sisetingimustes. Kahju, et ei raatsinud fotokaamerat kaasa vedada.

Näitajad:
Aeg: 1:15:45 (50:15 kulus 7,2 km läbimiseks. See õnnestus tänu suuskadele, sest algus oli mul isegi vähemalt kaks ja pool minutit aeglasem.)
Keskmine pulss: 162 (täna seda usun, sest pulss oli laes juba suuski alla pannes - 102. Oskab keegi seletada, kuidas pulss nüüd nii kõrge oli terve sõiduaja?)
Kalorikulu: 962
Rasva%: 25
Distants: 10,4 km
KOKKU: 82 km

Uus nädal ei pruugi nii edukas tulla. Trennipäevi jääb tunduvalt vähemaks, heal juhul kolm päeva saan suusatada. Tunnen, et olen end ületanud isegi selles, et alates neljapäevast olen iga päev suusatanud. Nädalavahetusel lähen Otepää MK-etappi jälgima.

Kommentaare ei ole: