24. jaan 2010

Suusaromantika

Lõpuks sain suusad alla. Kahetsen, et eile ja reedel olin üsna külmakartlik. Kodune kraadiklaas näitaks õues -14,4 kraadi, kui suusatama läksin. Tagasitulles oli külma -15,7 kraadi. Isegi mu spordijook oli vöökotis jääkuubikuid ise tootnud.

Sõitsin täna Stroomil. Erinevaid lõike, mida inimesed ise sisse sõitnud. Linnaosavalitsus pole tibagi pingutanud, et oleks spetsiaalsed rajad tehtud. Hoopis vastupidi. Vana suusalõik oli 1/3 osas hävitatud, sest sinna oli kuhjatud lumi.

Suusad libisesid iseenesest ja ilm oli super. Päike loojus ning polnudki nii külm. Olin end korralikult sisse pakkinud ka. Tagasitulles nägin, et pearätik oli härmas, kapuutsiäär kergelt jääs. Paraku see kõik trepikojast üles kõmpides ja tuppa jõudes oli üsna sulanud.

Nägin suusatamas ka erakonnakaaslast Randami. Ta rääkis, et tegi rannahoonele rajad. Läksin uudistama. Täitsa sõidetav oli ja milline romantika sealt vastu vaatas. Super. Päike loojus. Meri auras. Ja ma sõitsin ju merel. Jälle üks tore kogemus. Aitäh Randam!

Sportlikud näitajad:
Aeg: 1:26:28 (sh. Randamiga vestlemine ca 5 min)
Keskmine pulss: 157
Kalorite kulu: 1048
Kaotatud rasva%: 25
Distants: 9,50 km (mõõdetud Delfis)
KOKKU: 91,5km

Ootan, millal tulev nädal läbi saab. Siis saan taas trennile pühendada. Maraton järjest läheneb...

1 kommentaar:

Olavi Otepalu ütles ...

No ikka tõeline suusaäss! :-) Maratoni ettevõtmine on ikka omajagu julgustükk.