27. apr 2007

Rindelt

Möödunud öö on Eesti rahvast korralikult vapustanud. Eriti neid, kes hommikul raadio lahti lõid ja asjadest kuulsid. Nemad olid eriti shokis.
Elades ja töötades kesklinnas, ma praeguseks hetkeks keerisesse pole sattunud. Öösel tegi kõhutunde õõnsaks helikopter, kes tiirutas linna peal pea 3 tundi. Enne 12 lõpetas ka tema tegevuse. Muud kära ja müra minuni ei jõudnud. Hommikul sain BNSi vahendusel teada, et paralleeltänaval toimus pussitamine, mis lõppes siis ohvriga.
Meediaportaalid olid maas, sest rahvas tahtis teada enamast. Teles oli Kanal2 väga süüdimatult käitunud ja ise asja provotseerinud hullemaks. Ma ise seda ei jõudnud jälgida. Proovisin infot kätte saada ETV-st ja TV3-st.
Hommikul kaalusin põhjalikult, kuidas tööle minna. Kuid hirm lõi naha vahele ja otsustasin tavapärast teed käia. Kui nägin lillepoodi akendeta, siis olin mina juba shokis. See oli jube tunne. Oli mitmel korral olnud juhus murdumiseks, kuid õnneks midagi ei juhtunud. Enne 9 oli enamus sodist puhtaks tehtud ja isegi Hansapanga ees olid aknad, kuigi hiljem kuulsin, et mõned hetked ennem ei olnud seal ka midagi ees.
Kontoris tunneme muret, et mis kella 15-st juhtuma hakkab, sest eestlased on nõuks võtnud Hirveparki koguneda. Samas näeme koledaid venelasi, keskaelisi, joobes, tagides, kes kaardistavad territooriumi. Rahvas on uudishimulik ja käib samuti kaamerad näpus ringi.
Hoiame pöialt, et öiseid sündmusi ei korduks. Ja verd ei tohi voolata lasta!!!

Kommentaare ei ole: