16. jaan 2008

Venemaale "küüditamine"

Küüditamiste aeg pole läbi. Seda tõestab Tallinna linnavalitsus oma tegevustes eesotsas linnapea endaga. Täna loen uudist, et Moskvale on tehtud ettepanek noori malevlasi saata Moskvasse tööle.

Mis toimub? Saan aru, et Venemaa on suur ja lai ning vajab töökäsi, kuid Eesti ise on veel suuremates raskustes. Ja ärme räägi ideoloogilisest poolest! Moskva ja Naši - see on ohtlik suund.

Eile kirjutati alla Tallinna ja Moskva protokollile, millega lepiti kokku Moskvas toimuva Tallinna päeva tänavu sügisel. Kultuuriliste suhete parandamisest saan aru, kuid mind hakkab see asi tervikuna tugevalt häirima. Näha on, et tugevtud Venemaale orinteerumist. See on väga ohtlik samm.

Lisaks näeme läbi meediakanalite, et našilased on taas aktiviseerunud seoses kohtuprotsessile aprillirahutuste õhutajate vastu. Tekib küsimus. Kuidas suudab Savisaar nii hästi Kremilile lähedalseisvatega läbi saada? Mis on tegelikud mängud?


Annan siin ka teada, et kaon veidi pikemaks ajaks siit ära Saksamaale. Osalen ministriga roheliste ja maamessil Grüne Woche. Edu teile!


Allikas: PM, Savisaar tahab malevlasi saata Venemaale tööle

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Noor preili paneb jälle omavoolu. No ma ei tea, pange siis see venemaa põlema kui ta teile nii pagana ohtlik kogu aeg on, naljatilgad. Äkki aitab juba, saage täiskasvanuks, olge üle oma kompleksitest. Tean, see on raske. Ähh...