23. jaan 2007

TALV


Jee, täna saan öelda, et Eestisse on jõudnud talv. Loodan, et seda jätkub kauemaks.
Kell kolm oli täna erakondade valimisnimekirjade järjestuste loosimine (olen isegi põgusalt AK-s näha). IRL loosiõnneks oli seekord number 6. Esimesena väljusid Kristlikud Demokraadid. Siis KE ja RE. Neil ikka veab ka, lisaks muule elule... Mina hakkan nüüd enam promoma numbrit 484. Päris hea. Vähemalt peaks lihtsamalt meelde jääma.



Aga täna on jutt talvest. Peale loosimist jalutasin Hirvepargi kaudu tööle tagasi. Päike paistis. Ei olnud pea üldse külm. Kõrvad võttis vaid kergelt "vibama". Tegin fotosid ja isegi naeratasin naudingust väljas olla. Lumi kutsus vallatusteks. Sumasin läbi veel tallamata kohtadest ja jälgisin toredusega jalgu valges vaipkattes.

Ja üsna pea olingi tagasi reaalsuses. Wismari 11 ... mu maailm ...

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oi, nii lahe, lumi ja valge ja sahiseb jne. Nii kadedaks teeb kohe. Ilusat nautimist, kalli
Kaja

Unknown ütles ...

Ja öösel oli isegi lisa tulnud. Vapustav! Riigikogu lossi hoovis oli suur-suur lumekuhi, millest oleks saanud teha toreda vallatuse! Ja liugu lasta saabastel on ka tore :):D

Kadi ütles ...

Nii tore, et sa linnas ka talveilu saad nautida - need 27. jaanuari pildid on nii lahedad! Meil siin ka täitsa muinasjutuline - Liisi ja Kadri möllasid pool päeva lumes, Marko lükkas tiigi lumest tühjaks, nii et Evelin läks kohe uiske ostma ja pärast tiirutas laternatevalgel :) Ainult meie Ukuga olime toas tõbised. Aga küll me kosume ja ka talverõõme naudime.
Sulle soovin kustumatut energiat ja palju võimalusi käia vahepeal ka talvepäikese käes akusid laadimas!

Unknown ütles ...

Tänan Sind! Ma eile ja täna mõtlesin teile. Seoses ülemuste nägemisega Otepääl. Mina sinna ei jõudnudki. Täna käisin Stroomi rannas pildistamas. Päiksega on nii tore! Tuleval nädalavahetusel loodan Otepääl suusad ka alla saada. Ma juba nii ootan.
Ole tubli ja kosu! Naerata ja päike ongi kõikjal Su ümber.
Terviseid teile kõigile!!!